Úvodní strana > Sportovní výživa > AmixPro GlycoDex Pro

AmixPro GlycoDex Pro

AmixPro GlycoDex Pro
Kód produktu: VAR_1641
Výrobce: Amix Nutrition
Naše cena vč. DPH: 750,-
Dostupnost: Vyprodáno
info Chci informaci o naskladnění produktu
Napište nám Váš email, a jakmile produkt naskladníme, budeme Vás informovat.
Hodnocení produktu:
Hodnoceno 0x Ohodnoťte tento produkt
Garance vrácení zboží do 3 měsíců garance vrácení zboží do 3 měsíců
Detailní popis produktu

GlycodeX® PRO Doplněk stravy se sladidly a příchutí. Příchutě: Natural, Forest Fruits, Lemon, Mango Delicious, Cola Blast. Čisté množství: 1500 g. AmixTM GlycodeX® je kombinace vysoce rozvětveného cyklického dextrinu (HBCD) Cluster Dextrin® a škrobu z voskové kukuřice Waxy, vše obohacené o NOP-47™ a PepForm™ Matrix 1:1. "Sacharidy přispívají k obnově normální svalové funkce (kontrakce) po vysoce intenzivním a dlouhodobém tělesném cvičení vedoucí k únavě svalů a vyčerpání zásob glykogenu v kosterním svalu. Příznivého účinku se dosáhne při konzumaci sacharidů ze všech zdrojů v celkovém množství 4 g na kg tělesné hmotnosti, přičemž příjem v dávkách začíná během prvních 4 hodin po intenzivním a dlouhodobém cvičení zahrnující svalovou únavu a vyčerpání zásob glykogenu v kosterních svalech a uzavření 6 hodin po cvičení." Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a lidi, kteří mají nějaký zdravotní problém, by se měli vždy před použitím doplňku stravy poradit s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy vajec, sóji, lepku, korýšů, ořechů a arašídů. Minimální trvanlivost a číslo šarže:uvedeno na obalu.

Diskuse

Můžeme ještě poradit? Zeptejte se nás.
Email * Jméno Telefon
Váš dotaz*
Vepište číslici dvě

Zatím nikdo nevložil otázku k tomuto produktu




EFITNESS NA FACEBOOK

Podporujeme